Moi Madridista – blogi Espanjasta muutti uusille kotisivuilleni!

  • Home
  • Moi Madridista – blogi Espanjasta muutti uusille kotisivuilleni!

Terveisiä helteisestä Madridista! Kesä on täällä vielä täydessä vauhdissa ja arkeen palaillaan syyskuun myötä. Minkälainen arki se tulee olemaan? Erilainen, aivan varmasti. Espanjan nueva normalidad, uusi normaali, hakee vielä muotoaan. 

Kuten huomaatte, Moi Madrid -blogi otti syksyn vastaan uudessa osoitteessa. Vuosi 2020 on ollut monenlaisten mullistusten vuosi, joten tuntui, että myös blogi kaipaa uutta otetta ja hieman aiemmasta poikkeavia aiheita. 

Kirjoitan jatkossakin Espanjasta, joten kaikki Espanjasta kiinnostuneet – laittakaa blogini seurantaan. Tästä monikasvoisesta asuinmaastani riittää tarinoita kerrottavaksi. Käsittelyssä ovat espanjalainen yhteiskunta, kulttuuri, ihmiset ja myös Espanjassa matkailu – kaikki tämä tietenkin ulkosuomalaisen näkökulmasta. Annan mielelläni myös neuvoja ja vinkkejä espanjansuomalaisten ja täällä viihtyvien perheiden arkeen. 

Kirjoitan jatkossakin Espanjasta, joten kaikki Espanjasta kiinnostuneet – laittakaa blogini seurantaan.

Esittelen itseni lyhyesti uusille lukijoille. Olen 38-vuotias, yli 12 vuotta Espanjassa asunut journalisti ja viestinnän ammattilainen. Ensimmäiset kahdeksan vuotta asuin Etelä-Espanjan Aurinkorannikolla, ja viimeiset neljä vuotta ovat vierähtäneet Madridin seudulla.

Madridiin muutin avopuolisoni ja täällä tekemieni maisteriopintojen myötä, tosin monien Málagan vuosien jälkeen myös elämänmuutos kutkutti. Olen kotiutunut Madridiin, mutta pala sydämestä on edelleen Andalusiassa. 

Málagassa työskentelin toimittajana ja toimituspäällikkönä espanjansuomalaisessa lehdessä. Madridiin muuton myötä ryhdyin hiljalleen kypsyttelemään ajatusta työstä yrittäjänä, ja täyspäiväinen freelancer-toimittaja, -copywriter ja -tekstisisällöntuottaja olen ollut vuoden 2020 alusta. Hyvin todennäköisesti blogiteksteihin löytää tiensä ulkosuomalaisia yrittäjiä koskevia aiheita, sillä jaan mielelläni kokemuksia autónomo-arjesta Espanjassa. 

Iso osa työstäni on kirjoittaa Suomen medioille erilaisista Espanjaan liittyvistä aiheista, mutta monet jakamisen arvoiset tarinat, hetket, ihmiset ja ilmiöt eivät koskaan päädy lehtiin. Myös näitä helmiä haluan jakaa jatkossa enemmän blogini kautta. 

Tervetuloa seuraamaan, uudet ja vanhat lukijat! Mikäli haluat toivoa jotain tiettyä aihetta, antaa palautetta tai kertoa omista kokemuksistasi Espanjassa, laita viestiä tulemaan. 

Muista, että voit seurata blogiin, työhöni ja Espanjaan liittyviä juttuja myös sosiaalisessa mediassa: TwitterissäInstagramissa ja Facebookissa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − one =