Toimittaja, kirjoittaja ja copywriter Anna Venejärvi

Copywriting ja sisällöntuotanto Suomeen ja maailmalle

Haluatko nettisivuillesi tai viestintäkampanjaasi aidosti mielenkiintoista ja laadukasta tekstisisältöä, joka koukuttaa lukijan? Työskentelen copywriterina ja tekstisisällöntuottajana yritysten, järjestöjen ja muiden yhteisöjen tarpeisiin. Asiakkaitani ovat muun muassa viestintä-, markkinointi- ja mainostoimistot, kuten Spotzer, Súmate, Key Content ja Freedman. Lisäksi teen töitä suoraan erilaisille yritysasiakkaille.
Toteutan ammattitaidolla muun muassa SEO-optimoidut nettisivujen tekstit, nettiartikkelit, yritysblogijulkaisut, sosiaalisen median julkaisut ja uutiskirjeet. Suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen kokonaisuus. Informoi tai inspiroi – toteutan sisällöt toiveidesi mukaan.
Mikäli tarvitset nettisivujen suunnittelua alusta loppuun, kontaktieni kautta saat nettisivuillesi paitsi mielenkiintoisen sisällön myös tyylikkään ulkoasun.

Työstäni

Asiakkaiden kokemuksia

“Anna on lahjakas copywriter, joka paneutuu huolellisesti jokaiseen työprojektiinsa sekä sujuvan ja kauniin kielen että SEO-kirjoittamisen osalta. Olemme tehneet Annan kanssa yhteistyötä jo yli vuoden verran, ja hänen tekstinsä ovat erinomainen esimerkki yksityiskohtia myöten suunnitellusta ja toteutetusta kirjoitustyöstä. Saamme toistuvasti positiivista palautetta Annan tekstityöstä myös yritysasiakkailtamme.”

Mari Koskelo, Copywriter Services Manager Finland, Spotzer Media Group

… .

”Anna on monipuolinen ja lahjakas kirjoittaja, jolla on runsaasti kokemusta erilaisista digitaalisista sisältöprojekteista. Olemme työskennelleet yhdessä yli kolmen vuoden ajan, ja Anna on työskennellyt SEO-sisällöntuottajana, kirjoittajana, editoijana ja tekstien tarkistajana useissa projekteissamme, joista monet liittyvät matkailuun. Annan kanssa on todella helppo työskennellä ja hän puhuu erinomaista englantia ja espanjaa, mikä on etu kansainvälisessä tiimissämme.”

More Than Writers

Blogi

Ota yhteyttä

Palvelen joustavasti erilaisissa viestintätarpeissa, joten ota yhteyttä ja kerro lisää projektistasi tai työmahdollisuudesta Espanjassa, Suomessa tai muualla maailmalla. Työskentelen työnantajille eri puolilla Eurooppaa.